home tilbyder Rask Sit and Go Spillets gang

Maxi rounders med større premiepott kan du lese om lengre ned på side.

Her kommer noe for dere som liker Sit&Go turneringer. bet365poker kan tilby et sit&go "Rounders" konsept. Dette gir alle muligheten å vinne store premier for små innsatser. Det fungerer på følgende måte:
Kjøp deg inn i 1. runde for bare $5 + $0.50 ved et Sit & Go bord med 10 deltagere. Er du blant de 2 første, får du GRATIS inngang til 2. runde. Dette er verdt $25 + $2.50!
Er du blant de 2 første i 2. runde, får du GRATIS inngang til 3. runde, verdt $112.50 + $11.25. Havner du på tredje plass, har du en ny en sjanse å delta i 2. runde.
Dersom du når 5. runde og ender blandt de 4 første, vinner du MINIMUM $500. Se nedenfor for en full beskrivelse av premier og betingelser.
Du må ikke delta i alle rundene hvis du ikke vil. Kjøp deg inn på det nivået du ønsker, og begynn der. Du kan spille hvilken runde som helst, når som helst. Kvalifiserer du til neste runde, kan du velge når du vil spille videre - det finnes ingen tidsbegrensninger. Sit&Go rounders turneringer går kontinuerlig, så hvorfor ikke ta sjansen og se hvor langt du kan gå?

Informasjon om Sit&Go

Sit&Go turneriner er mindre turneringer med få deltagere, oftest mellom 5 og 30 spillere. Turneringen begynner når den er fulltegnet. Du bare melder deg på og venter til bordet er fullt. Det går som regel fort. Sit&Go turneringene er raskere å spille en multitable turneringer, og varer gjerne fra en halv time og opp til en time, andre igjen varer under en halv time. Vi anbefaler at du starter med Sit&Go turneringer med lav innsats og mellom 5 og 10 spillere til du er blitt familiær med Sit&Go spill. Sit&Go spill kan være meget morsomt.
Du kan velge å spille Sit&Go Rounders på andre pokerrom en bet365poker. Ved å klikke her finner du flere som har de samme Sit&Go rounders turneringene.

SIT AND GO MAXI ROUNDER TURNERING MED $22,000 DOLLAR I FINALEN

Her kommer noe helt nytt i tilegg til den vanlige rounders som er nevnt ovenfor. bet365poker kan tilby et "Maxi Rounders" konsept. Prinsippet er det samme, men med Maxi Rounders har alle muligheten til å vinne $22,000 I finale runden. Det fungerer på følgende måte:
Kjøp deg inn i 1. runde for bare $20 + $2 ved et Sit & Go bord med 10 deltagere. Er du blant de 2 første, får du GRATIS inngang til 2. runde. Dette er verdt $100 + $10!
Er du blant de 2 første i 2. runde, får du GRATIS inngang til 3. runde, verdt $450 + $45. Havner du på tredje plass, har du en ny en sjanse å delta i 2. runde.
Med $12,000 til vinneren av 5. runde, er det vel ingen grunn til å vente? Se på diagrammet nedenfor, og finn ut alt om priser og hva som skal til for å kvalifisere seg.